Over ons

Autobedrijf Verkaik

ANNO 1964

Autobedrijf Verkaik Waarder is een bedrijf met een rijke historie.

Het bedrijf werd in 1964 opgericht door de heer C.J. Verkaik. Autobedrijf C.J. Verkaik startte als een echte dorpsgarage. Je kon er terecht voor je auto, vrachtauto en landbouwvoertuigen. Vanaf het prille begin is er een tankstation geweest. Er werd gestart met Mobil brandstoffen. Opvallend was dat de heer Verkaik direct personeel in dienst nam in de vorm van een monteur.

Timeline main image

Oprichting C.J. Verkaik

1964
Timeline main image

Start autoschade en herstel afdeling

1966

Eigen spuiterij met spuitcabine

De spuiterij en de professionele spuitcabine werden gehuisvest in een stuk nieuwbouw naast het toenmalige woonhuis.
1973

Hans Verkaik neemt bedrijf over

Ondertussen was het bedrijf al gegroeid naar een volwassen bedrijf met 8 man personeel.

1990

Eerste grote verbouwing

In 1990 was het tijd voor een grote verandering. De werkplaats werd geheel vervangen voor een nieuwe en een gedeelte van het autoschade herstelbedrijf werd ook direct aangepakt. Daarnaast werd er een showroom ingericht voor de verkoop van nieuwe auto’s en gebruikte auto’s.
1990
Timeline main image

Start verkoop aanhangwagens

Op zich was er in het verleden al meer gedaan op dit gebied, maar in 1992 werden de eerste officiële dealerschappen binnen gehaald en werd deze tak verder uitgebouwd.
1992
Timeline main image

Tweede grote Verbouwing

Het jaar 2000 was weer een jaar met grote veranderingen. Het woonhuis ging plat. Hiervoor in de plaats werd de huidige showroom geplaatst. Hiermee werd de bestaande showroom flink uitgebreid. Daarnaast werd de huidige wasstraat geplaatst en in gebruik genomen. De woning werd boven de showroom en de wasstraat geplaatst.
2000

Stopzetting autoschadeherstel

In 2007 werd besloten om op de eigen locatie geen autoschade herstel activiteiten meer te doen laten plaats vinden. Middels een samenwerkingsverband met een collega worden de autoschade herstel activiteiten van autobedrijf Verkaik op een andere locatie uitgevoerd. Op deze manier kwam er ruimte vrij voor plannen voor de toekomst. Want autobedrijf Verkaik staat niet stil!
2007
Timeline main image

Showroom aanhangwagens

De nieuwe showroom is geheel gericht op de verkoop van aanhangwagens. Het succes van de verkoop en het onderhoud van aanhangwagens werd hiermee gewaarborgd. De showroomcollectie is enorm uitgebreid en klanten hebben in de nieuwe showroom ruimte en overzicht om een goede keus te maken.
2010
Timeline main image

Lid van AutoCrew

Door de nauwe samenwerking met AutoCrew / Bosch beschikken wij altijd over de nieuwste technische informatie, software en tools.
2015
Timeline main image

Colin Nap medevennoot

In 2023 wordt Colin medevennoot. In de toekomst zal hij het bedrijf overnemen van de andere medevennoot Hans. Hiermee is de bestaanszekerheid van ons autobedrijf gedekt.
2023

Presets Color

Primary
Secondary