Onderhoud bestelauto

Onderhoudsbeurt

De grote beurt  of een kleine is een term die nog wel gebruikt wordt, maar eigenlijk achterhaald is. Een moderne bestelauto heeft een lange of variabele onderhoudsinterval. Daarom is het onderscheid tussen een grote beurt en een kleine beurt vervaagd. Bij Verkaik Waarder / AutoCrew spreken we liever van onderhoud op maat. Elke bestelauto heeft op een ander moment weer ander onderhoud nodig. Verkaik Waarder weet wat jouw bedrijfsauto nodig heeft. En wat niet. Zo blijf je probleemloos rijden, zonder onnodige kosten.

Onderhoudsbeurt met fabrieksgarantie

Het AutoCrew-autobedrijf biedt nog een belangrijk voordeel. AutoCrew werkt onder andere met onderdelen van Bosch. Dezelfde onderdelen die de fabrikant van jouw bestelauto ook gebruikt. Daarom blijft de fabrieksgarantie op je bestelauto gewoon geldig.

De AutoCrew-technici worden opgeleid door Bosch en zijn daarom sneller en beter dan wie ook op de hoogte van de nieuwste technische ontwikkelingen. Dat stelt onze monteurs in staat snel en nauwkeurig diagnose te stellen. Daarvoor gebruikt AutoCrew de beste werkplaatsapparatuur.

Verkaik kent jouw auto van binnen en buiten

Jouw AutoCrew-autobedrijf voert onderhoud uit dat op maat is gesneden voor je bestelauto. AutoCrew begint al met een voorsprong aan de onderhoudsbeurt, grote beurt of kleine beurt. De meeste bedrijfsauto’s bestaan voor een groot deel uit componenten van Bosch. Als onderdeel van Bosch, en met door Bosch opgeleide technici, kent AutoCrew jouw bestelauto letterlijk van binnen en buiten. Dat geeft AutoCrew een technische voorsprong.

N

Onderhoud op maat, met behoud van fabrieksgarantie

N

Verkaik Waarder - AutoCrew gebruikt originele Bosch-onderdelen

N

Onze technici zijn opgeleid door Bosch

Presets Color

Primary
Secondary