Bandenservice

Band bepaalt rijgedrag

De banden onder je auto spelen een belangrijke rol wanneer het gaat om je veiligheid en rijcomfort. Het enige contactvlak van je auto met de weg wordt immers gevormd door je banden. Daarom is het van groot belang dat je de juiste banden onder je auto hebt, die passen bij jouw auto en rijstijl. Wij bieden banden aan van grote en professionele merken, zoals Michelin. Verkaik Waarder geeft je graag advies over welke band het beste bij jou en je auto past!

Je kunt bij autobedrijf Verkaik eenvoudig je banden bestellen tegen de laagste prijs. Zowel voor topmerk autobanden als autobanden van het huismerk ben je bij Autobedrijf Verkaik Waarder aan het juiste adres.

Autobedrijf Verkaik Waarder autobanden en aanhangwagenbanden van alle bekende merken. Zomerbanden, winterbanden, all-season banden, all-weather banden, SUV banden en 4×4 banden: wij leveren ze allemaal!

Zomerbanden en winterbandenservice

Bij Autobedrijf Verkaik te Waarden kan je jouw zomerbanden en winterbanden laten wisselen. Wij hebben ook een eigen opslag, dus daar kan je ook gebruik van maken. 

Als je je banden bij ons laat wisselen, dan kunnen wij ook zorgen voor de opslag van je banden tot de volgende bandenwissel.
Tijdens de bandenwissel controleren wij ook meteen de remmen van je auto. We bekijken of de remschijven, de remblokken en de conditie van uw remvloeistof nog voldoende zijn.
En als de winterbandenset door ons gemonteerd wordt, dan checken wij ook meteen de bandenspanning.
Bij ons als lid van AutoCrew voeren wij een vakkundige inspectie uit aan alle belangrijke onderdelen van uw auto. Hierbij maken wij gebruik van apparatuur en onderdelen van Bosch. Zo ben je altijd verzekerd van gegarandeerde service en kwaliteit.
Ga veilig weg op en laat je banden wisselen bij ons

Wij bieden deze service aan voor particulieren, bedrijven en leasemaatschappijen.

All season banden

In ons klimaat kan een all season band heel goed werken. Het zijn banden die onder alle omstandigheden goed werken. Maar let op, een speciale zomerband of winterband werkt veel beter onder zomerse of echte winterse omstandigheden!

N

Veiligheid onderweg

N

Bandenhotel

N

Banden service

Presets Color

Primary
Secondary