Autocrew pechhulp

Pechhulp van AutoCrew – hoe werkt het?

Kom je onderweg met autopech te staan, dan is de monteur van het dichtstbijzijnde AutoCrew-autobedrijf zo snel mogelijk bij je. Voorzien van alle mogelijke diagnosetools en gereedschappen kan hij in veel gevallen de auto ter plaatse repareren, zodat jij direct verder kunt. Is een werkplaatsbezoek toch nodig, dan wordt je auto naar het AutoCrew-autobedrijf gebracht voor reparatie.

Pech in het buitenland

AutoCrew Pechhulp is er ook in het buitenland. Ook hier wordt je auto zo mogelijk ter plaatse gerepareerd. Indien nodig, zorgt AutoCrew voor vervoer naar de dichtstbijzijnde garage. Moet de auto naar Nederland voor reparatie, dan regelt AutoCrew het vervoer. Ook voor jou, je passagiers en bagage.

Vervangend vervoer met pechhulp van AutoCrew

Ben je op vakantie en heb je vervangend vervoer nodig? Geen probleem, onze pechhulp voorziet daarin. Wij zorgen desgewenst voor een flinke gezinsauto. Je hebt tot 30 dagen recht op vervangend vervoer. Zo kunnen jij en je gezin blijven genieten van jullie vakantie.

Je hebt pech onderweg – wat nu?

Autopech? Geen nood: even bellen met AutoCrew Pechhulp en hulp is onderweg. De AutoCrew pechhulp is bereikbaar op 088-8778097. Heb je de pechhulp afgesloten vóór 1 april 2020? Dan dien je 088-0066000 te bellen.

Door heel Nederland en zelfs in het buitenland kun je 7 dagen per week, 24 uur per dag bellen. Waar je ook bent, de monteur van AutoCrew is snel ter plaatse om je auto te repareren. Daarvoor beschikken onze technici over alle mogelijke gereedschap. Is reparatie ter plaatse niet mogelijk, dan wordt de auto direct naar het dichtstbijzijnde AutoCrew-autobedrijf gebracht voor diagnose en reparatie. AutoCrew doet wat nodig is om jou zo snel mogelijk weer op weg te helpen.

Pechhulp afsluiten

Ga jij voor de zekerheid van de beste en snelste hulp bij pech onderweg? Neem dan nu contact met ons op en sluit een pechhulp af die op maat gesneden is voor jou. Laat jij je auto onderhouden bij Verkaik Waarder – AutoCrew, dan kun je probleemloos AutoCrew Pechhulp afsluiten.
N

24/7 bereikbaar

N

Pechhulp door heel Nederland en Europa

N

Ook voor caravans en aanhangwagens

Presets Color

Primary
Secondary