Diensten

Wij bieden aan

Contact

0348-501429

Verkaik Waarder
De Groendijck 49
3466 NJ Waarder
info@verkaikwaarder.nl

Grote beurt?

Alle merken

0348-501429

Verkaik Waarder diensten

Autobedrijf Verkaik is een full service bedrijf voor uw auto. Dit betekent dat u voor al uw vragen, reparaties, onderhoud, schade’s, aankopen of wat dan ook voor uw auto of bedrijfsauto bij ons terecht kunt.

Ons dienstenpakket is heel ruim, om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. One stop shopping is een veel gehoorde kreet die wij voor u hebben omgezet naar de praktijk. Inkoop en verkoop, onderhoud, top onderdelen, airco-onderhoud, banden, reparatie, pechhulp, vervangend vervoer, brandstof, olie, financiering, verzekering, wasstraat en een autoshop zorgen ervoor dat u nergens anders naar toe hoeft. Gewoon alles op één adres, vertrouwd en eerlijk.

Heeft u nog geen kennis met ons gemaakt? Kom dan maar even langs, we drinken een kop koffie en we laten u zien en horen hoe wij zorgen voor uw mobiliteit!

Graag tot ziens,
Hans Verkaik

Auto onderhoud & reparatie van alle merken

Wij gebruiken onderdelen van Bosch

AutoCrew is een Europese werkplaatsformule van Bosch. Dat biedt diverse voordelen. Zo gebruiken wij als AutoCrew lid veelal Bosch-onderdelen, net als de fabrikant van jouw auto. Bosch maakt namelijk bijna elk denkbaar auto-onderdeel en levert dit aan nagenoeg alle autofabrikanten voor eerste montage. Van de computer tot de ruitenwissers, en van de accu tot de remvloeistof. Een onderdeel dat door ons wordt gemonteerd, is dus precies hetzelfde als het origineel.

Werkplaatsapparatuur van Bosch

In onze werkplaats wordt voornamelijk gebruik gemaakt van Bosch-apparatuur. Bosch is nummer 1 op gebied van werkplaatsapparatuur. De beste garages wereldwijd werken met Bosch diagnoseapparatuur en autosoftware,  wij als AutoCrew lid dus ook. En door de nauwe samenwerking met Bosch zijn wij altijd op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen.

Door deze nauwe band beschikken wij over de laatste software-updates, net als de dealer, voor elk merk auto. Voor het updaten van de software in jouw auto of het oplossen van een complexe storing hoef je dus niet naar de dealer.

Bij Autocrew altijd fabrieksgarantie

Valt jouw auto nog onder fabrieksgarantie? Dan kun je gewoon naar Verkaik Waarder. Omdat wij louter onderdelen gebruiken die de autofabrikant ook gebruikt, blijft de fabrieksgarantie gewoon geldig.

N

Auto-onderhoud en autoservice op dealerniveau

N

We beschikken over de meest recente autosoftware en software-updates

N

Onze technici worden voortdurend bijgeschoold door Bosch

Presets Color

Primary
Secondary